Event & Äta här

Från att tidigare haft öppet 6 dagar i veckan tar nu Pomme endast emot förbokade sällskap och vi välkomnar nya och inte minst våra gamla gäster att boka en lunch / champagnebrunch / AW / middag / fest / teamevent  – Ni har creperiet för Er själva. Samla ihop kolleger, kunder, vänner eller familjen – tillfället och formen bestämmer Ni tillsammans med oss. Förutom att äta och dricka gott finns det möjlighet att pröva på den ädla crépier- konsten på de franska gjutjärnen. Vi erbjuder även champagneprovning med kunnig ciceron. Hur som helst lovar vi att bjuda på en minnesvärd stund med skön stämning nere på creperiet – självklart med franska chansons i högtalarna. Då vi även har fullständiga rättigheter hoppas vi att förhöja matupplevelsen ytterligare. 

Vi erbjuder även catering samt upphämtning av mat. Tveka inte att kontakta oss; tillsammans skapar vi spännande matupplevelser och inspirerande möten.

Välkommen att kontakt oss på info@pomme.nu eller telefon 0709-383535

 

”Härligt att kunna samla vännerna nere på det blå creperiet och bara umgås; lite som att vara hemma men ändå slippa alla förberedelser och framförallt efterjobbet. Alla var supernöjda med maten och äntligen kunde såväl mina köttätande- som veganvänner komma till samma ställe! Lite lyxigt att ha en egen ”kock” och ha stället för oss själva men framförallt en mysig och rolig kväll.”

Henrik Bengtsson, Stockholm

” Ett ”mycket-för-pengarna-event”! Som en hemmafest fast på lokal. Mycket uppskattad kväll med kollegorna.Hög trevlighetsfaktor! Mycket gott! Generöst! Prisvärt! Och roligare än den vanliga ”trerätters vid långbord-firmafesten”! Och som grädden på moset! Alltid kul att lära sig något nytt! Göra sin egen galette!

Anne Appelberg, producent, Meter Television, TV 4


”Vår team dag kulminerade i en härlig kväll på Pommes Creperie där alla fick lära sig hur man gör galetter och crepes och framförallt äta dem. Det blev mycket skratt, engagemang och mys tillsammans! För teamet blev det en unik upplevelse och ett perfekt avslut på dagen. Så mycket roligare (och mer prisvärt) än att bara äta middag någonstans. Kan varmt rekommendera det till alla! ”

Lisbeth Grapengeisser, Hennes & Mauritz Marknad

En kall och snöig kväll i början på januari möts vi på Pomme Creperi. Vi är 10 glada och förväntansfulla familjemedlemmar. Vi stiger in i den mysiga och ombonade lokalen och möts med öppen famn av Anna. Vi får göra våra egna galetter och ALLT smakar såååå gott. Vi avslutar kvällen med en söt crêpe. Det finns så mycket gott att välja på så vi väljer olika sorter som vi delar på. Mätta och mycket nöjda går vi hem men längtar redan tillbaka till Pomme Creperi, denna pärla på Idungatan.
Eva Törnqvist med familj


”Vårt besök på Pomme var ett perfekt avslut på en intensiv heldagskonferens med vår grupp! Avslappnat, opretentiöst och otroligt gott! Vi blev mycket väl omhändertagna av Anna som gladeligen visade hur man gör galetter och crepes och de som ville fick testa på att göra sina egna. Kan varmt rekommendera en kväll på Pomme creperie!”

Jennie Börjesson, Sveriges Television